Om Anwa Friskvård i Skellefteå

Anwa är ett friskvårdsföretag som drivs av mig, Anita Wallberg och startades 2008. Jag har i 35 år jobbat som barnmorska, men sedan 2008 drivit mitt företag “vid sidan av” och jobbar nu endast med mitt företag.

Yinyoga, qigong & massage

Under dessa år har aktiviteterna i Anwa varit skiftande. Har haft uppdrag som Hälsocoach, arbetat på Medlefors med hälsoutbildning i olika sammanhang, bla i Seniorkurser och Hälsolinjen.

Just nu är de huvudsakliga aktiviteterna i företaget olika former av kurser i yinyoga och qigong, samt massage och akupressurbehandlingar. Har också en del uppdrag åt Friskvårdskompaniet som Yinyogainstruktör.

Sedan 10 år tillbaka arrangerar jag tillsammans med Anneli Nygren Hälsoresor från Skellefteå till varmare länder, bla Grekland och Kroatien där vi tränar, äter gott, skrattar och umgås.

Utbildningar

Mina utbildningar är bla

– Diplomerad massör genom Medlefors Folkhögskola
– Certifierad Akupressör på Axelssons institut i Stockholm
– Diplomerad Qigonglärare och Qigongterapeut på Qigongakademien i Stockholm
– Yinyogalärare hos Magdalena Macweld i Stockholm där också Mindfulness är en del av utbildningen.

Jag brinner för den Kinesiska medicinen (TCM) där målet är att få kroppen i balans. Genom att kombinera dessa olika lärdomar ovan är förutsättningarna stora att må bättre, både fysiskt och mentalt vilket jag har egen erfarenhet av.

Läs mer under qigong, yinyogaakupressur

Är du nybörjare?

Kontakta oss så berättar vi mer
Kontakta oss