Behandlingar

Vi erbjuder olika typer av massage. Lös upp muskelspänningar och frigör energi.
Boka en välgörande massage.

Klassisk massage

Klassisk massage kan innebära alltifrån en avslappnande helkroppsmassage till en behandlande mer djupgående massage av ett visst område där man har besvär, ex ryggen. Denna typ av massage kan vara antingen förebyggande eller användas för att behandla uppkomna skador och begränsningar av rörligheten.

Koppningsmassage

Koppning eller koppningsmassage är en mycket effektiv behandling som har sitt ursprung inom traditionell kinesisk medicin och används ofta som komplement till annan alternativ medicinsk behandling såsom akupunktur eller akupressur. Koppningsmassage är en djupgående muskel- och bindvävsbehandling som främjar cirkulation av blod, lymfa och vävnadsvätskor med hjälp av ett vakuum på huden som skapas av sugkoppar i glas eller plast.

Akupressur

Enligt traditionell kinesisk medicin (TKM) beror ohälsa i kroppen på störningar i energiflödet (Qi-flödet) och/eller obalanser mellan Yin och Yang. Under akupressurbehandlingen utför akupressören ett lugnt tryck med fingertopparna på kroppens akupunkter. Man ligger påklädd på bänken. Akupressur kallas ofta för ”akupunktur utan nålar”. Trycket på punkterna balanserar qi och självläkning sker. Akupressur kan med fördel användas som behandlingsmetod för stress och stressrelaterade problem. En behandling är 60 minuter.

Är du nybörjare?

Kontakta oss så berättar vi mer
Kontakta oss